Ndryshimi mes inspektimeve të "Sanxhaku i Smederevës"

v
==Burimi i të dhënave==
<references/>
===Libra===
* Jovan Trifunovski, Vranjska Kotlina I Skopje -1969 faq.34.
* Dr.Sabit Uka Debimi i Shqiprareve nga Sanxhaku i Nishit 1877-1878, libri I Prishtinë 1994 faq.220-21.
* Dr. Jovan Haxhivasijeviq “Albanska kongra” Beograd 1909 faq 14-15.
* Stefan L.Popoviq-Putovanje po novoj Srbiji (Udhetim neper Serbinë e re) Beograd,1950 faq.345
 
==Shiko dhe këtë==
* [[Doktrina e shenjt serbe]]