Dan

37 bytes added ,  12 vjet më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
E pa besueshme por e vërtet po une jam i drejt. Jo pse du po nuk di ndryshe, bo vaki jamë si Antek Pistolli. Shka pe di gjo, as vetë nuk e di, bovaki qashtu jam kriju si thmi. Edhe me ju kallxu e kóm pa Enciklopecin t´u ecë en kómë, edhe kom punu bashkë me ta edhe em ka përcjellë gati deri te dera e shpisë. Tipi mbrena dy jave i kish mësu po nja 30 fjalë shqip edhe për çdo fjelë më thojke apo do përgjegje të "klugscheisses", edhe em tha që peget që shqipja (na qe folim me hundore) i ka zanoret e ngjyrosne si të turqishtes. S´dita shka mi thonë tipit. Ku me di vlla sa kali ka kalu ane pari, nuk osht qare pa lonë fërkam - ka pas thonë njëfar katoliki i Gjakovës en qarshi t´vogël. Po nejse se e zgata po hajde burr e dije a ashtë Encikopedi apo me ta shti. Veq une e di që en Mesdhe Shqiponja t´bardha nuk ka, mes besofsh qe merre e kqyre biologjin e mesdheut.
 
Upss!!! A po n´at shpejtësi nuk mujta m´i përbi em meti en fyt, qe me ja bo me dije ati zotnie ... ti qe je Encikliopedi me siguri ki ni që edhe en Bagadtin ngat Arabisë një Shqipe e ki, edhe n´koft që nuk oshtë kuq e zi, shahit persisë misin ma t´bukur ksej perenis, djali i shqipes en shpi ja ka shti. E ti em thu mu që shqipja është turqi. O nuk jemi shumu si kineztë O zoti.
----
" '''Wikipedia''' " ''Enciklopedi e Lirë'' sa kam mundur të kuptojë është diçka më shumë se vetem një përmbajtje e teksteve. Si enciklopedi e Lirë është e hapur për gjithë banorët e botës, ç´ka në një anë i kontribonë komunikimit me botën e jashtme (edhe më shumë vetë botës shqiptare) e në anën tjeter më jep të drejten dhe "obligon" që të prezentojë veten si shqip-folës. "Wikipedia " është një mundësi për të prezentuar vetë shqiptarët meritat dhe diturinë e tyre (jo si ne te kalueren nga te tjeret). Për një prezentim më të saktë unë mundohem që të rrespektojë punen e anëtarve tjerë dhe për ndihmë ju drejtohem atyre në [[Wikipedia:Kuvendi|kuvendë]]