Kosovar~sqwiki

Joined 15 prill 2008
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
| Ndodh që ndonjëherë punimet e mia bëhen pa qenë i inkuadruar si Përdoruesi:Kosovar, por ato mbeten punimet e mia, dhe ndodh që kur një punim është i shkruar ta përmisojë ndoshta duke e modifikuuar të tërin.
|}
|-
|
{| border="1" width="600" align="center" style="border-collapse:collapse; border-color:#99CCFF; margin-top:0px; margin-bottom:15px; font-size:100%" cellpadding="1"
|- bgcolor="#99CCFF"
! bgcolor="#99CCFF" width="600"| {{Admin|Kosovar}}<br> IDENTIFIKIMI
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Identiteti]]''': K.B
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Vendlindja]]''': [[Prishtinë]], [[Kosovë]]
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Profesioni]]''': Nxënës
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Studimi]]''': Shkolla fillore
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''Vend ndodhja''': [[Prishtinë]]
|-bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Hobi]]''': [[Futbolli]]
|-bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Moto]]''':