Milosevo

Joined 27 prill 2008
Faqe e re: Mirëdita, Une jam nga Zvicrra dhe jam edhe ne Wikipedia ne Gijermanisht, Serbisht. {{babel-3|sq-0|sr|de-3}} '''No shqip'' de:Benutzer:Milosevo en:User:Milosevo [[sr:Korisnik:M...
(Faqe e re: Mirëdita, Une jam nga Zvicrra dhe jam edhe ne Wikipedia ne Gijermanisht, Serbisht. {{babel-3|sq-0|sr|de-3}} '''No shqip'' de:Benutzer:Milosevo en:User:Milosevo [[sr:Korisnik:M...)
(Pa ndryshime)
15

edits