Milosevo

Joined 27 prill 2008
ska përmbledhje të redaktimeve
Mirëdita, Une jam nga ZvicrraAustria, Serbia dhe jam edhe ne Wikipedia ne Gijermanisht, Serbisht.
 
{{babel-3|sq-0|sr|de-3}}
15

edits