Kosovar~sqwiki

Joined 15 prill 2008
ju nuk jeni administrues per ate dhe ua largova pjesen e siperme
(këto nuk të takojn akoma në wiki shqip)
(ju nuk jeni administrues per ate dhe ua largova pjesen e siperme)
|
{|
|-
|
{| border="1" width="600" align="center" style="border-collapse:collapse; border-color:#99CCFF; margin-top:0px; margin-bottom:15px; font-size:100%" cellpadding="1"
|- bgcolor="#99CCFF"
!colspan="3"| Të drejtë administrimi në:
|-bgcolor="#f0f0f0"
! sq.Wikipedia !! en.Wikipedia !!sq.Wikibooks
|}
|-
|
{| border="1" width=100% align="center" style="border-collapse:collapse; border-color:#99CCFF; margin-top:0px; margin-bottom:15px; font-size:100%" cellpadding="1"
|- bgcolor="#f0f0f0"