Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Administrata"

 
== Kandidatura të sponsorizuara ==
 
=== [[Përdoruesi:Eagleal|Eagleal]] ===
*Propozoj përsëri përdoruesin Eagleal për detyrën e burokratit. Është administrues, është aktiv, ka njohuri teknike, dhe sa më kujtohet, në votimin e kaluar ky përdorues ka marrur më së shumti vota PËR. Jam i sigurtë se kjo detyrë gjithashtu do t'ia shtojë atij vullnetin që të punojë edhe më shumë. Wikipedia shqip ka nevojë të pashmangshme për burokrat të ri. --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 26 Maj 2008 17:34 (UTC)
 
====Votimi====
*{{PËR}} --[[Përdoruesi:Aeternus|Λeternus]] 26 Maj 2008 17:34 (UTC)
 
====Diskutimi====
 
= Heqje privilegjesh =