Dan

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
<center><big><big><big><big><big><big> ???<br><br><br>Upsss!!!! </big></big></big></big></big></big></center>
<br><br>
HIPI ZHDRIPI NUK ËSHTË I PASTËR DHE I BUKUR VETEM AI BESONË QË, HYP E ZHDRYP; GJUHA SHQIPE ËSHTË E PASTËR DHE E BUKUR POR PO E ZHLYJNË E PO E SHËMTOJNË HIPI ZHDRIPAT E KOHËS SONË - PËR NJË REKLAMË???
----
" '''Wikipedia''' " ''Enciklopedi e Lirë'' sa kam mundur të kuptojë është diçka më shumë se vetem një përmbajtje e teksteve. Si enciklopedi e Lirë është e hapur për gjithë banorët e botës, ç´ka në një anë i kontribonë komunikimit me botën e jashtme (edhe më shumë vetë botës shqiptare) e në anën tjeter më jep të drejten dhe "obligon" që të prezentojë veten si shqip-folës. "Wikipedia " është një mundësi për të prezentuar vetë shqiptarët meritat dhe diturinë e tyre (jo si ne te kalueren nga te tjeret). Për një prezentim më të saktë unë mundohem që të rrespektojë punen e anëtarve tjerë dhe për ndihmë ju drejtohem atyre në [[Wikipedia:Kuvendi|kuvendë]]