Kosovar~sqwiki

Joined 15 prill 2008
ska përmbledhje të redaktimeve
(ju nuk jeni administrues per ate dhe ua largova pjesen e siperme)
No edit summary
| :- '''[[Profesioni]]''': Nxënës
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''[[Studimi]]''': Shkolla filloree mesme
|- bgcolor="#f0f0f0"
| :- '''Vend ndodhja''': [[Prishtinë]]
|-bgcolor="#f0f0f0"
 
{{Babel-4|sq|de-4|mk-4|en-2}}{{User KS}}