Milosevo

Joined 27 prill 2008
v
U kthyen ndryshimet e 80.108.254.186 (diskutimet) në versionin e fundit nga Milosevo.
v (U kthyen ndryshimet e 80.108.254.186 (diskutimet) në versionin e fundit nga Milosevo.)
'''I'm not active anymore'''
[[Image:Kosovo is Serbia.png]]
 
Mirëdita, Une jam nga Austria, Serbia dhe jam edhe ne Wikipedia ne Gijermanisht, Serbisht.
24.783

edits