Dallime mes rishikimeve të "Edmond Hafizademi"

ska përmbledhje të redaktimeve
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
No edit summary
No edit summary
'''[[Edmond Hafizademi]]''' lindi në Gjakovë më [[3 mars]] të vitit [[1985]], është aktor shqiptar.
'''[[Edmond Hafizademi]]''' eshte aktor shqiptar i cili lindi ne Gjakove me 03.03.1985. Shkollen fillore dhe te mesme e mbaroi ne vendlindje ku njekohesisht merrej edhe me teater dhe ishte pjesemarres ne shume aktivitete. Me pas vazhdoi studimet ne Tirane ne Akademine e Arteve, dega Aktor. Ne vitet 2003-2007, studjoi nen udheheqjen e aktorit dhe pedagogut te shquar te aktrimit, [[Birçe Hasko]] (artist i merituar).
 
'''[[Lista e aktorëve shqiptar]]'''
 
'''[[Edmond Hafizademi]]''' eshte aktor shqiptar i cili lindi ne Gjakove me 03.03.1985. Shkollen fillore dhe te mesme ei mbaroi ne vendlindje ku njekohesishtnjëkohësisht merrej edhe me teaterteatër dhe ishte pjesemarrespjesemarrës ne shumeshumë aktivitete. Me pas vazhdoi studimet ne TiraneTiranë ne Akademine e Arteve, dega Aktor. Ne vitet 2003-2007, studjoi nennën udheheqjen e aktorit dhe pedagogut te shquar te aktrimit, [[Birçe Hasko]] (artist i merituar).
 
== Teatër ==
* [["Kopshti i vishnjeve" nga Anton Pavloviç Çehov -(Epihodovin)]]
* [["Funderrinat" nga Maksim Gorki- (Lukën)]]
[["Nje* leter e humbur" nga Ion Luka Karaxhale- (Qytetarin e dehur)]]
* [["Mikroborgjezet" nga Maksim Gorki- (Perçihinin)]]
* [["Pas vdekjes" nga Anton Zako Çajupi- (Adhamudhin)]]
* [["Otello" nga W.Shakespear- (Jagon)]]
* [["Martesa" nga Nikolai Gogol- (Dhëndërrin)]]
* [["Fundërrinat" nga Maksim Gorki- (Satinin)]]
* [["Njeriu qe pa vdekjen me sy" (Vagabondin)]]
* [["Jashtë derës" nga Volfgang Borhert]]
* [["Mbleseria" nga Ruzhdi Pulaha- (Stasin)]]
 
{{biografi-cung}}
 
[[category:aktorë shqiptarë]]
[["Kopshti i vishnjeve" nga Anton Pavloviç Çehov -(Epihodovin)]]
[[category:lindje 1985]]
 
[["Funderrinat" nga Maksim Gorki- (Lukën)]]
 
[["Nje leter e humbur" nga Ion Luka Karaxhale- (Qytetarin e dehur)]]
 
[["Mikroborgjezet" nga Maksim Gorki- (Perçihinin)]]
 
[["Pas vdekjes" nga Anton Zako Çajupi- (Adhamudhin)]]
 
[["Otello" nga W.Shakespear- (Jagon)]]
 
[["Martesa" nga Nikolai Gogol- (Dhëndërrin)]]
 
[["Fundërrinat" nga Maksim Gorki- (Satinin)]]
 
[["Njeriu qe pa vdekjen me sy" (Vagabondin)]]
 
[["Jashtë derës" nga Volfgang Borhert]]
 
[["Mbleseria" nga Ruzhdi Pulaha- (Stasin)]]