Dallime mes rishikimeve të "Universiteti i Vlorës "Ismail Qemali""

Universiteti i Vlores u krijua ne 1994 si Universitet Teknologjik i Vlores. Sot ka rreth 15 000 studente ne programe te ndryshme me dhe pa shkeputje nga puna. Eshte universiteti i dyte per nga madhesi
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
No edit summary
(Universiteti i Vlores u krijua ne 1994 si Universitet Teknologjik i Vlores. Sot ka rreth 15 000 studente ne programe te ndryshme me dhe pa shkeputje nga puna. Eshte universiteti i dyte per nga madhesi)
[[Universiteti i Vlores]] Universiteti i Vlores u krijua ne 1994 si Universitet Teknologjik i Vlores. Sot ka rreth 15 000 studente ne programe te ndryshme me dhe pa shkeputje nga puna. Eshte universiteti i dyte per nga madhesia ne Shqiperi.
[[Universiteti]] "Ismail Qemali" u themelua në vitin [[1994]]. Ku universitet sot numëron...
 
UV ndodhet ne sheshin Pavarsia te Skeles. Programet e reja te cilat futen ne zbatim ne shtator 2008 e bejne UV universitetin me te mire ne Shqiperi dhe nje nga me te miret e Ballkanit ne fushat e shkencave dhe teknollogjise. Ne synojme qe Universiteti i Vlores te behet nje universitet me karakter nderkombetar dhe i cilesise se pare ne familjen e universiteteve Europiane.
 
 
Anonymous user