Dallime mes rishikimeve të "Universiteti i Vlorës "Ismail Qemali""

ska përmbledhje të redaktimeve
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
(Universiteti i Vlores u krijua ne 1994 si Universitet Teknologjik i Vlores. Sot ka rreth 15 000 studente ne programe te ndryshme me dhe pa shkeputje nga puna. Eshte universiteti i dyte per nga madhesi)
No edit summary
UV ndodhet ne sheshin Pavarsia te Skeles. Programet e reja te cilat futen ne zbatim ne shtator 2008 e bejne UV universitetin me te mire ne Shqiperi dhe nje nga me te miret e Ballkanit ne fushat e shkencave dhe teknollogjise. Ne synojme qe Universiteti i Vlores te behet nje universitet me karakter nderkombetar dhe i cilesise se pare ne familjen e universiteteve Europiane.
 
Faqja e internetit eshte [http://www.univlora.edu.al]
 
Universiteti i Vlores ka keto fakultete:
 
Fakulteti i Shkencave dhe Inxhinierise
* Shkencat Komputerike dhe Inxhinieria Elektrike
* Matematika
* Inxhinieria Civile
* Inxhinieria mekanike dhe Navale
* Departamenti i Lundrimit
 
Fakulteti i Shkencave Shoqerore dhe Edukimit
* Departamenti i Formimit te Pergjithshem
* Departamenti i Edukimit dhe Pedagogjise
* Departamenti i Gjuheve te Huaja
 
Fakulteti i Ekonomise dhe Drejtesise
* Departamenti i Drejtesise
* Departamenti i Biznesit
* Departamenti i Turizemit
 
Fakulteti i Mjekesise
* Departamenti i Infermjerise
 
 
 
Administrata e UV
 
Rektor: T. Shaska
Email: rektor@univlora.edu.al (menyra e preferuar e komunikimit)
Telefone/Fax: ++355 33 22 288
 
Zevendes-rektor: Pranvera Resulaj
Email: zv-rektor@univlora.edu.al
 
Zevendes-rektor Akademik: Engjell Hasimaj
Email: ehasimaj@univlora.edu.al
 
Drejtore e Kerkimit Shkencor: Luljeta Gusha
Email: lgusha@univlora.edu.al
 
 
Senati:
 
* T. Shaska (kryetar)
* A. Qarri (nenkryetar)
* B. Shkurti
* S. Caushi
* A. Trushaj
* P. Kotorri
* V. Kasemi
* M. Shehu
* E. Licaj
* A. Meli
* M. Gjoleka
* A. Musaraj
* M. Mehmeti
* L. Lico
 
Keshillet e profesorave
 
Fakulteti i Shkencave Teknike:
 
* Tanush Shaska
* Fioralba Cakoni
* Artur Elezi
* Enkelejd Hashorva
* Marenglen Gjonaj
* Mina Naqo
* Vasillaq Kedhi
* Bardhyl Golemi
* Alfred Kume
 
Fakulteti i Ekonomise dhe Drejtesise:
 
* Shyqyri Llaci
* Fatmir Mema
* Sulo Haderi
* Lavdosh Zaho
* Kristaq Kume
* Aurela Anastasi
* Ilir Mandro
* Arben Asllani
 
Fakulteti i Edukimit:
 
* Spiro Caushi
* Bilal Shkurtaj
* Nexhip Merkuri
* Shezai Rrokaj
* Kioco Dollani
* Emil Lafe
* Bardhosh Gace
* Nonda Varfi
* Ethem Lika
 
Copyright © 2008 Universiteti i Vlores | email |
 
{{cung}}
Anonymous user