Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Kosovar~sqwiki"

 
Puna marë. Nashta të pengojë, po më duket se duhet të pengojë. Pasi që kjo është enciklopedi do të ishte mirë që në hyrje të artikulli të bëhet një shpjegim edhe për ata që vetem e kanë dëgjuar/lexuar shprehjen. P.sh.: ''Lloji i parë i transistorit që është zbuluar është transistori bipolarë.'' - për ata që nuk e dinë çka është tranzistori nuk thotë asgjë. Përkundrazi tek ne (sa di unë) ''radiove të dorës'' shpesh ju kanë thanë transistorë. Qëllimi nuk është që njerzit e profesioneve të ndryshme të mësojnë por të njoftohen në përgjithësi me kuptimin e shprehjeve që i kanë ''dëgjuar/lexuar/i flasin'' nga profesionet e panjohura. --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 4 Korrik 2008 21:21 (CEST)
 
Puna e marë edhe ty. Per herë t'parë po degjoj se ''radiove te dores'' i thojn transitor. M'doket se shumica e njerzve e din qka osht transistori, se ai është pjesë e shumë makinave dhe mjeteve elektronike. po nese munesh boje ni artikull per transistoert si "redio te dores" une vetem per qit lloj transistori di. tung kosovari