XXx kosovarian badboy xXx

Joined 25 prill 2008
U largua krejt përmbajtja e artikullit
(U largua krejt përmbajtja e artikullit)
{| style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 242px; border: #99B3FF solid 1px; text-align: center"
|-
| '''[[Wikipedia:Babel]]'''
|-
| {{User sq}}
|-
| {{User en-3}}
|-
| {{User fr-2}}
|-
| {{User de}}
|-
| {{User hr-1}}
|-
| {{User it-2}}
|-
| {{User KS}}
|-
|}
 
 
 
 
[[Image:KosovoFlagMap.svg|60px|none|Kosova]]
Mirëdita,
Une jam nga Zvicrra dhe jam edhe ne Wikipedia ne Gijermanisht.
Niher une smund ta them mashum per mu se nuk di qa me thend.
FLM qi erdhe ne Faqen teme.
 
 
<div style="border-width:0.5px;background:#ffcc00;border-style:solid;border-color:#0000bb;padding:10px">
Sod ështe '''{{CURRENTDAYNAME}}''', i {{CURRENTDAY}}. {{CURRENTMONTHNAME}} {{CURRENTYEAR}}.Wikipedia Shqipetar i ka momentalisht '''{{NUMBEROFARTICLES}}''' Artikull.
'''[[Faqja_ Kryesore|Shko te Faqja Kryesore]]'''
</div>
 
[[de:Benutzer:Vushtrria]]
[[en:User:XXx_kosovarian_badboy_xXx]]
[[fr:Utilisateur:Vushtrria]]
[[es:Usuario:Vushtrria]]
[[it:Utente:Vushtrria]]
[[hr:Suradnik:Vushtrria]]
Anonymous user