Ndryshimi mes inspektimeve të "Simboli i Euros"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
Simboli valutor i euros (€) u dizajnua që të jetë i ngjajshëm me simbolin e vjetër të përdorur nga [[Njësia Valutore Evropiane]], ₠. Pasi publiku kishte ulur dhjetë propozimet në dy, [[Komisioni Evropian]] e kishte për detyrë të zgjidhte versionin final. Fituesi eventual ishte krijuar nga një ekip ekspertësh të cilët nuk janë emëruar zyrtarisht.
 
{{-}}
==Shih dhe këtë==
*[[Euro]]