Dallime mes rishikimeve të "Gazi natyror"

7 bytes removed ,  13 vjet më parë
"Gazi natyror" PROBLEM apo jo
("Gazi natyror" PROBLEM apo jo)
 
Shqetësimi për sulme të mundshme terroriste do të jetë një ndër faktorët e përcaktimit të masave të sigurimit teknik për çdo objekt për depozitimin e karburantit, por përfaqësuesit e industrisë energjitike thonë se zyrtarët duhet të gjejnë një baraspeshë ndërmjet shqetësimeve për rrezikun e mundshëm dhe nevojave për të shtuar infrastrukturën për rritjen e furnizimit me gaz natyror.
Nga:
Punuar nga:
Petraq KOSHO
Anonymous user