Ndryshimi mes inspektimeve të "Ishte Kohë për Dashuri"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{shkronja}}
{{Movie-Box|
|FOTO=[[Figura:Shembull.jpg|220px]]
|GO=shqip
|SD=
|GENRE=[[filmi dranatikdramatik|drama]]
|FRKV=2004
|MOSH=16
|Ç=
|}}
'''Was a time to love''' (originaltitulli titleorigjinal: Ishte koha për dashuri) - prodhim i vitit 2004, me regjizorregjisor Ylli Pepo.
Tregon problemet e perditshmepërditshme te rinjve shqiptarerinjëve shqiptarë.
 
I terhequrtërhequr shumeshumë nga kultura amerikane dhe moderne, Flori jeton me familjen e tij ne Tirane[[Tirana|Tiranë]], dhe enderronëndërron shumeshumë te eci perparapërpara, por duke e pareparë te pamundur ketekëtë ne vendin e tij, tenton te ikiik jashtejashtë shtetit. Niset perpër tu berebërë boksier si enderrëndërr qe e kishte, por perfundonpërfundon krejt ndryshe.
Ne ketekëtë menyremënyrë shkaterronshkatërron edhe lidhjen e bukur qe kishte me gazetaren Ada. Pa e kuptuar futet ne rrjetin e mafiesmafias.
 
U transmetua ne Kinema Millenium 2 perpër hereherë te pareparë ne 2004.
 
== Aktoret: ==
* [[Arben Derhemi]] - Flori
* [[Ciljeta Xhilaga]] - Ada
* [[Robert Ndrenika]] - i jatiati Foriti Florit
* [[Arta Muçaj]] - Trafikante dhe prostituteprostitutë
* [[Pavlina Mani]] - e emaëma e Florit
* [[Valbona Imami]] - motra etj...
 
247

edits