Ndryshimi mes inspektimeve të "Prindër të vegjël"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: '''PRINDER TE VEGJEL''' eshte nje film shqiptar i vitit 1991. Regjia Jani Tane dhe shkrimtare Adelina Balashi. Tregon dramen familjare te nje vajze adoleshente dhe probleme...)
 
'''PRINDERPrindër TE VEGJELvegjël''' eshte njeështë film shqiptar i vitit [[1991]]. i realizuar me regji nga [[Jani Tane]] dhe shkrimtare [[Adelina Balashi]].
 
== Përmbajtja ==
Regjia [[Jani Tane]] dhe shkrimtare [[Adelina Balashi]].
TregonFilmi dramentregon dramën familjare te njenjë vajze adoleshente dhe problemet e sajsaja me prinderitprindërit, pasi mesonmëson qe babai tradhetontradhëton nenesnënë e saj me njenjë grua tjetertjetër. Ajo perfundonpërfundon e shtypur nga njenjë makine.
 
== Aktorët==
Tregon dramen familjare te nje vajze adoleshente dhe problemet e saj me prinderit, pasi meson qe babai tradheton nenes e saj me nje tjeter. Ajo perfundon e shtypur nga nje makine.
* [[Bujar Asqeriu]]
* [[Entela Dhami]]
* [[Marjeta Ljarja]]
 
[[Category:filma shqip]]
 
[[category:filma 1991]]
 
==Interpretojne:==
 
 
[[Bujar Asqeriu]]
[[Entela Dhami]]
[[Marjeta Ljarja]]