Ndryshimi mes inspektimeve të "Sanxhaku i Pazarit të Ri"

ska përmbledhje të redaktimeve
|{{Portal|Sanxhaku Tregu i Ri}}{{gjysëm-mbrojtur}}
{{KUFKOS}}
'''Sanxhaku i Tregut të Ri''' ka një sipërfaqe prej 8.687 [[km]] katrorë dhe 530 000 banorë. Kryeqyteti është [[Tregu i Ri]] (Novi Pazari). Kufizohet me Serbinë, Malin e Zi, [[Republika e Kosovës|Republikën e Kosovës]], Bosnjën dhe Hercegovinën dhe Shqipërinë. E përbëjnë këto komuna: [[Pazari i Ri]], [[Tutini]], [[Sjenica]], [[Prijepolje]], [[Nova Varosh]], [[Bijello Polje]], [[Rozhaja]], [[Plava]], [[Plevlje]] dhe [[Berane]].