Dallime mes rishikimeve të "Korrupsioni"

20 bytes added ,  12 vjet më parë
dhënë, kërkuar, pranuar apo është pritur për t’u marrë për veten apo për një person tjetër. <ref name=KK200434>LIGJIN KUNDËR KORRUPSIONIT [http://www.assembly-kosova.org/common/docs/ligjet/2004_34_al.pdf Në amëzën assembly-kosova.org]</ref>
 
''Tekst i pjerrët''==Korrupsioni në drejtësi==
'''Korrupimi juridik''' paraqet shkelje të rendit kushtetues, për shkak se godit garancitë kushtetuese për liritë dhe të drejtat e njeriut dhe të qytetarit dhe për pasojë, ushtrimi i shërbimeve publike merr karakter të kryerjes së tyre vetëm për ata qytetarë që janë në gjendje ose mund t´i paguajnë ato shërbime.<ref name=EStavileci>[[Esat Stavileci]] : [http://esat.stavileci.com/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=53 Kontribute për studentë]</ref>
 
Anonymous user