Ndryshimi mes inspektimeve të "Romani"

473 bytes added ,  12 vjet më parë
 
Romane Shqip kan shkruar shum shkrimtarë si:At Gjergj Fishta,Mitrush Kuteli,Millosh Gjergj Nikolla(Migjeni),Petro Marko etj.
Romani me i ri i shkruar deri tani nga nje shkrimtar i njoftur shkrimtar eshte "Plani U" te cilin e ka shkruar Pal Ndrecaj.
 
 
'''Pal Ndrecaj''' :
Ka lindur në Moglicë,Kosovë në vitin 1960
Ka botuar dy libra me poezi te cilet janë të pëlqyer nga shumë lexues.
Ka shkruar nje roman '''"Plani U"''' të cilin do ta botoj së shpejti.
Shum lexues kerkojnë shum shkrime të tjera nga Pal Ndrecaj.Në një intervistë
për shtyp Pal Ndrecaj iu ka premtuar lexuesve se do te ketë dhe botime të tjera të
tijë në q'rastë ka thënë se pas romanit "Plani U" është në përfundim të një libri tjetër.
'''"Plani U"''' :
Personazhet kryesore:Uran Budi,Teuta Albaniku
Në këtë roman bëhet fjalë për një [[Figura:Shembull.jpg]]
Anonymous user