Ndryshimi mes inspektimeve të "Romani"

72 bytes removed ,  12 vjet më parë
për shtyp Pal Ndrecaj iu ka premtuar lexuesve se do te ketë dhe botime të tjera të
tijë në q'rastë ka thënë se pas romanit "Plani U" është në përfundim të një libri tjetër.
 
 
----
'''"Plani U"''' :
Personazhet kryesore:Uran Budi,Teuta Albaniku
Në këtë roman bëhet fjalë për një [[Figura:C:/Documents and Settings/Euro Spa/My Documents/My pictures/003.jpg]]
Anonymous user