Ndryshimi mes inspektimeve të "Anamorava"

2 bytes added ,  12 vjet më parë
Përbëhet nga shtresa të vjetra dhe derdhjeve vullkanike, ka toka të mira.
==Relievi==
Fusha e Moravës paraqet pjesën më të ulët të relievit të Kosovës jug-lindore. Fusha e Moravës me lartësinë prej 450-500 m,jo vetëm se është më e ulët, por edhe diferencat janë më të voglanëvogla në mes rrafshinës aluviale dhe tëterracavetë terracave të liqenit të dikurshëm.
 
== Klima ==