ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
Mund të më leni mesazh [[Përdoruesi diskutim:Dori|këtu]] ose [[w:en:User_talk:Dori|këtu]]
Vetëm sa përktheva faqen në shqip, më tepër redaktoj tek [[:en:Main page|Wikipedia Angleze]]. Këtu merrem më tepër me gjërat administrative dhe me punimin e faqeve në hapësirën Wikipedia:.
 
Mund të më leni mesazh [[Përdoruesi diskutim:Dori|këtu]] ose [[w:en:User_talk:Dori|këtu]]
 
Dori
3.352

edits