Dallime mes rishikimeve të "Vladimir Gusmari"

 
== Jeta ==
Ai është i kualifikuar për mikrobiologji, imunologji dhe shëndet publik. Po ashtu ai ka kualifikime dhe punësime ndërkombëtare si ekspert në konsulencë mjekësore për edukimin universitar, specialistik dhe atë te vazhdueshëm profesional. Ai është po ashtu ekspert cilësie për shërbimet mjekësore.
 
Ekspertiza e tij është kërkuar nga një sere kompanish shëndetësore evropiane si Organizata Botërore e Shëndetësisë si World Health Organization/WHO, HLSP, EPOS, SA, Soges, ECOTEC-UK, ECOTEC, ECORYS Group, London,SE1 9HS, UK, Devex, UNICON/UK dhe Conseil Sante {{fakt}}.