Ndryshimi mes inspektimeve të "Ali Pashë Tepelena (roman)"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Ali Pashë Tepelena roman historik me Autor Sabri Godo. Shtëpia botuese Artemida, viti 1993, faqe 386. Ky botim është edhe ripunimi i tretë që i bëhet këtij romani. Botimi i parë...)
 
[[Figura:Ali Pashë Tepelena (roman).jpg|thumb|350px]]
Ali Pashë Tepelena roman historik me Autor Sabri Godo. Shtëpia botuese Artemida, viti 1993, faqe 386. Ky botim është edhe ripunimi i tretë që i bëhet këtij romani. Botimi i parë në vitin 1970, si dhe i dyti më 1992.