Eagleal

Joined 24 mars 2007
282 bytes removed ,  11 vjet më parë
v
notice q1+
v
v (notice q1+)
{| style="text-align:left; font-size:large; background:#fff; color:#aaa; border-color:#DF001E" class="mbox-serioze"
|-
| '''Duke nisurvazhduar që nga dataQ1 28i dhe gjatë muajit Gusht Korrik 20082009 nuk do të jem shumë aktivë.<small>Si apo domundjemëkesh shumëvënë pak.'''re</small>
|-
| '''Starting from JulyQ1 28of and during August2009 I won't be a lot active. or<small>As Iyou may behave active only a bit.'''noticed</small>
|-
| <span style="font-size:small;">--<small style="background:#000">'''&nbsp;&nbsp;[[User:Eagleal|<span style="color:#fff">eagle</span>]][[User talk:Eagleal|<span style="color:#fff;background:#f00">al</span>]]&nbsp;'''</small> 27 Korrik 2008 21:06 (CEST)</span>
|}