v
++
v (++)
Vetëm sa përktheva faqen në shqip, më tepër redaktoj tek http[[://wwwen:Main page|Wikipedia Angleze]].wikipedia Këtu merrem më tepër me gjërat administrative dhe me punimin e faqeve në hapësirën Wikipedia:.org
 
Mund të më leni mesazh tek [[Përdoruesi diskutim:Dori|këtu]] ose [[w:en:User_talk:Dori|këtu]]
 
Dori
3.352

edits