Dallime mes rishikimeve të "Ekonomia e Çekisë"

(Faqe e re: '''Çekia''' hapat eparë të zhvillimit ekonomik i ka bërë në kohën e shtetit Austro-Hungarisë. Pas Luftës së Dytë Botërore me vendosjen e shtetit socialist fillon një kthesë...)
 
 
==Transpoti dhe tregëtia==
 
{gjeo-cung}}
{{evropa-ekonomia}}
[[Category:Ekonomia e shteteve]]
[[Category:Çeki]]