Dan

390 bytes removed ,  11 vjet më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
[[/Koka]]
----
Po e qesë një lojë '''Rise of Nation'''
<center> Çysh po e di, po pse? </center><br><br>
Çysh janë da grupet e popujve që deri me qënien në fuqi të Perandoris Osmane jetonin bashkë, po e dinë edhe Hipi edhe Zhdripi. Po, pse fillojë në rumun, sllavë, bullgarë dhe grekë? Cilat ishin njësit matëse? (gjuha, tradita, kisha, xhamia, kokëfortësia??? ). Edhe pse nuk u realizu ndarja e paraparë e dimë? Po cilat kanë qenë njësitë matëse të kohës?
 
 
 
----
" '''Wikipedia''' " ''Enciklopedi e Lirë'' sa kam mundur të kuptojë është diçka më shumë se vetem një përmbajtje e teksteve. Si enciklopedi e Lirë është e hapur për gjithë banorët e botës, ç´ka në një anë i kontribonë komunikimit me botën e jashtme (edhe më shumë vetë botës shqiptare) e në anën tjeter më jep të drejten dhe "obligon" që të prezentojë veten si shqip-folës. "Wikipedia " është një mundësi për të prezentuar vetë shqiptarët meritat dhe diturinë e tyre (jo si ne te kalueren nga te tjeret). Për një prezentim më të saktë unë mundohem që të rrespektojë punen e anëtarve tjerë dhe për ndihmë ju drejtohem atyre në [[Wikipedia:Kuvendi|kuvendë]]