Dan

No change in size ,  11 vjet më parë
v
çishtu i thojin në t'folmen e nones teme
v
v (çishtu i thojin në t'folmen e nones teme)
----
<center>Po e qesë një lojë '''Rise of Nation'''</center>
Po kur të vijë te koha e re. Po shka kom me bo. Qysh me ja shti vetit në krye. Qysh me ja angllatis. Nuk e di. Jam ra në dertë me këtë shqipe. Po më dalin avionat edhe aeroplanatajroplanat para syve. Po shka mi thon mër unë thmis tam. Shka hamomin osht avijoni e shka hamomin osht aeroplani. Po ku janë gjuhëtarët. Qysh me ja angllatis vetes e atij që ka edhe ''anije kozmike'', ''raketa'' për tokë e për hava. Zoti doktor që po më thu me hekë gastaren prej dorës, a kam drejt mi thonë qasaj raketes amerikanëve që nuk po eksplodon - bile jo qaqë shpesh - ''avijon''. Fundi i fundit ajo po niset prej pikës A dhe po vazhdon nëpër një vijë të shkarravitne prej një qendre.
----
" '''Wikipedia''' " ''Enciklopedi e Lirë'' sa kam mundur të kuptojë është diçka më shumë se vetem një përmbajtje e teksteve. Si enciklopedi e Lirë është e hapur për gjithë banorët e botës, ç´ka në një anë i kontribonë komunikimit me botën e jashtme (edhe më shumë vetë botës shqiptare) e në anën tjeter më jep të drejten dhe "obligon" që të prezentojë veten si shqip-folës. "Wikipedia " është një mundësi për të prezentuar vetë shqiptarët meritat dhe diturinë e tyre (jo si ne te kalueren nga te tjeret). Për një prezentim më të saktë unë mundohem që të rrespektojë punen e anëtarve tjerë dhe për ndihmë ju drejtohem atyre në [[Wikipedia:Kuvendi|kuvendë]]