Dan

111 bytes added ,  11 vjet më parë
v
<u>Para tregimi</u>
 
Ne ishim një njeri i dheut dhe u ndamë prej dheut si fëmijë të tij, hapëm thesarin e vogël, pamë botën me sy dhe u kthyem në roje të mjegullës së Lekës. U bëmë pupla të shqiponjës së Pirros, hapëm thesarin, pamë botën me sy dhe u kthyem në roje të mjegullës përreth Olimpit. Gjergji i Kastriotëve na la si shpatë e engjullit të Zotit, hapëm thesarin, pamë botën me sy<ref>[http://www.youtube.com/watch?v=KnROmq5uZ04&feature=related ]</ref> dhe si bijtë e shqiponjës u kthyem në roje të mjegullës mbi thesarin e Zotit në shtëpi<ref>[http://www.youtube.com/watch?v=FkvDh868Z9Q&eurl=http://www.youtube.com/user/chibis007 ]</ref>. Nga ky thesar i pa hapur edhe në vendin ku u rrite ka mbërri një damar. Kur të rrehë ai damarë dije që në atdhe është duke u hapur një thesar<ref>[http://www.youtube.com/watch?v=KnVBXJD3meU&feature=PlayList&p=AB92A1DF9C2F596E&playnext=1&index=1 ]</ref>. Këtë thesarë të njerzimit që e ruajtem nga djalli e dreçi, me gjymtyrt tona të përgjakura na takonë me të tjerët ta ndajmë. Sepse ishim dhe do të mbetemi një.
 
<u>Tregimi</u>