Dan

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
<center>''ka edhe gjó shqiptare ato më së miri i ka përshkruar [[Aristoteli]] në De Animalium Historia''</br>.
<tt>Nous croyons en Dieu, qui est la vérité, parce que tout ce que nous voyons c'est luí méme ([[Naim Frashëri|Naimi]])</tt></center>
<center>''Hipi Zhdripi osht i biri i florinjve dhe i të vëllait të vogël të Naimit që jonë dalë në Prishtinë, e osht shtri në qytetin që <br>gjendet në livadhet e ulëta të kuajve në Gjermani.''</center>
 
<center>-[http://www.youtube.com/watch?v=V5fVkvR6D5g&feature=related Pushim]-</center>