Ndryshimi mes inspektimeve të "Universiteti Princeton"

Faqe e re: Universiteti Princeton eshte nje nga shkollat me elitare ne SHBA dhe ben pjese ne Ivy League, qe grupon tete universitetet me prestigjioze dhe te vjetra ne SHBA. Princeton ndodhet ne zem…
(Faqe e re: Universiteti Princeton eshte nje nga shkollat me elitare ne SHBA dhe ben pjese ne Ivy League, qe grupon tete universitetet me prestigjioze dhe te vjetra ne SHBA. Princeton ndodhet ne zem…)
(Pa ndryshime)
22

edits