Ndryshimi mes inspektimeve të "Deviza"

614 bytes added ,  11 vjet më parë
v
Faqe e re: '''Deviza''' është shprehje në lëmin e financave me të cilën kuptohet monedha e huaj që shërben si mjet pagese në marrëdhëniet tregtare me shtetet e tjera dhe që mund të shk…
v (Faqe e re: '''Deviza''' është shprehje në lëmin e financave me të cilën kuptohet monedha e huaj që shërben si mjet pagese në marrëdhëniet tregtare me shtetet e tjera dhe që mund të shk…)
(Pa ndryshime)