Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Të dhënat personale"

v
vazhdon
v (vazhdon)
Projekti ''Të dhënat personale'' e ka qëllimin që informatat personale, nëpërmjenëpërmjet metadatave në biografi, në mënyrë automatike të mund të ekstrahoen dhe në këtë formë të bëhet më i lehtë përpunimi dhe përfshirja e tyre në një Databazë (Listë). Kështu do të jetë më e praktike për krejt personërpersonat të përfshirë në Wikipedia nëpërmjet të një programi të programuar në SQL apo XML të krijohen lista sipas emrit, mbiemritvitit, etj.
 
== Stampa për Kopjim ==
{|
| valign=top |
# Kjo stampë në anën e djathtë duhet të futet në fund të artikulli pas kategorizimit dhe para lidhje interwiki te artikulli i një personi.
# Fudhat pas shenjës së brazimit mbushen me të dhënat përkatëse shki edhe [[#Mbushja e fushave|Mbushja e fushave]]. Kujdes me fushat boshe si për shembull DATA E VDEKJES te pesonat që jetojnë akoma, të mos shlyen por duhet të mbesin bosh
# Kjo është e tëra!
|
<pre><nowiki>
{{Persondata
|EMRI=
|EMRI ALTERNATIV=
|PËRSHKRIMI=
|DATA E LINDJES=
|VENDI I LINDJES=
|DATA E VDEKJES=
|VENDI I VDEKJES=
}}</nowiki></pre>
|}
 
 
== Përdorimi i stampës persondata ==
12.723

edits