Ndryshimi mes inspektimeve të "Grupi i BE-së Unioni për Evropën e Kombeve"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (Faqe e re: Në grupin parlamentarë të periudhës së 6-të të Parlamentit të BE-së, Unioni për Evropën e Kombeve janë 44 anëtarë. Udhëheqësi i tyre dhe njëherit bashkë udhëheqës jan…)
 
v
Në grupin parlamentarë të periudhës së 6-të të [[Parlamenti i Bashkimit Evropian|Parlamentit të BE-së]], Unioni për Evropën e Kombeve janë 44 anëtarë. Udhëheqësi i tyre dhe njëherit bashkë udhëheqës janë [[Cristiana Muscardini]] dhe [[Brian Crowley]].
{| class="prettytable sortable" width="90%"
!Antrët