Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e fëmijve të dheut të Gjakovës"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
Kjo është lista e fëmijëve të truallit të [[Gjakovë]]s. Për shkak të pa mundësisë së caktimit të truallit për disa personave si pasojë e ndryshimeve të ndarjes administrative të teritorit në këtë listë janë përfshirë persona edhe të anëve të cilat gjatë historis kanë qenë të njohura nën emrin Gjakovë.
{|
|[[Anton Çetta]]||gjuhëtar, [[Medalja e Artë e Lidhjes së Prizrenit|M. e Artë e L. së Prizrenit]], [[Medalja e Paqes dhe Pajtimit Anton Çetta|M.e Paqes dhe Pajtimit A. Ç.]]
|-
|[[Fehmi Agani]] || [[Anëtarë të Akademis së Kosovës|akademik]], [[Hero i Kosovës]]