Dallime mes rishikimeve të "Bullaj (Marec) 21 prill 1999"

Faqe e re: Rënia heroike e dëshmorëve Isa Kastrati, Sokol Sopi dhe Afrim Vitia Në njërën nga ofenzivat me 18 prill 1999 në Gollap në përleshje me forcat ushtarake e policore armike, bëhet…
(Faqe e re: Rënia heroike e dëshmorëve Isa Kastrati, Sokol Sopi dhe Afrim Vitia Në njërën nga ofenzivat me 18 prill 1999 në Gollap në përleshje me forcat ushtarake e policore armike, bëhet…)
(Pa ndryshime)
535

edits