Ndryshimi mes inspektimeve të "Dragon Ball Z"

48 bytes added ,  11 vjet më parë
 
Goku ktheht në Tokë duke takuar një Super Sajan adoleshent me emrin Trunks i cili ka ardhur nga e ardhmja. Ai u trgon se dy android po vrasin dhe po e shkatërrojnë të gjithë botën e tij. Ai i tregon se në të ardhmen Goku vdes nga një virus i keq i zemrës. Goku iu tregon të gjithë Luftëtarëve Z se pas tri vitesh një rrezik i ri e i madh do të iu kanosej. Duke u ushtruar me Pikolon dhe Gohanin ai nuk jep shenja të ndonjë sëmundje. Duke bërë betejën me Android #19 ai merr virusin e zemrës gjë që bën që Goku të dështoj mirpo shpëtohet nga Vexhita dhe dërgohet në vendqendrim të përkohëshem në shtëpin e Mjeshtër Roshit. Pas shërimit ai e kupton për #17, #18 dhe #16 janë aktivizuar dhe kjo shkaktoj që Goku të ushtrohet në Dhomën e Shpirtit dhe të Kohës me Gohanin. Duke bërë stërvitjen merr një thirrje emergjente për një armik të ri Cell. Pasi që ai arrin formën e tij perfekte, ai vendos ta mund Gokun në një turne me emrin Loja e Cellit. Ai lufton me të gjitha forcat por del jashtë dhe e lejonë Gohanin të luftoj. Humbja e shokëve dhe e familjes e bëjnë Gohanin të kthehet në një Super Sajan 2. Ketu dominon Gohani lehtë. Mirpo Cell aktivizon vet-shpërthyesin i cili Goku e kap Cellin dhe se bashku teletransportohen për në planetin e Mbretit Kai ku eksplozioni e vrau Gokun. Celli në një qeli burgu e vetme e rigjeneron vetveten. Ai bëhet akoma edhe më i fuqishëm se më parë duke e përballuar Gohanin sërish. Ai i lëshoi një Kamehameha shkatërruese mirpo Cell ia del mbanë. Pastaj Goku nga ana e Botës së Përtejme i jep djalit të tij ndihmë duke bërë që Cell të shkatërrohet. Më pas Luftëtarë Z mundohen ta kthejnë në jetë mirpo Goku nuk dëshiron duke menduar se është arsye e kërcënimit për Tokën. Atij i është lejuar që ta ketë trupin e tij dhe ta vazhdoj stërvitjen.
( Nga Driton Brava )
 
== Saga e Buu ==
Anonymous user