Dallime mes rishikimeve të "Frederik Ndoci"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
Fiton kinoprovën në Tiranë, për filmin "Nga mesi i erresires", në kinostudion "Shqipëria e re!... por për shkak të biografisë politike nuk pranohet.
 
Gjatë viteve te shkollës së mesme artistike "Prekë[[Prenk Jakova]]", u aktivizua me orkestren e Estrades se Shkodrës dhe ne orkestren Simfonike (Filarmonike) te Shkodres, duke marre pjese ne te gjithe koncertet e organizuara. Po ashtu u angazhua edhe nëpër grupe private (orkestrinat e vogla) në aktivitetet e shkollave të mesme të qytetit, të Institutit Pedagogjik si dhe nëpër festa familjare te qytetareve të Shkodrës. Kjo e ndihmoi të thellojë njohjen me folklorin dhe pafundësinë e bukurisë së këngës popullore e qytetare shkodrane, në veçanti dhe të asaj shqiptare në përgjithësi.
 
Pas përfundimit të shkollës së mesme (1977) caktohet për të kryer stazhin në Kombinatin e Drurit, pastaj në ndërmarrjen e Zooteknisë, ku jep kontribut të spikatur në ngritjen e grupit artistik të saj. Me këtë grup fiton flamurin e konkurrimit midis grupeve artistike të ndërmarrjve të qytetit të Shkodrës.