Ndryshimi mes inspektimeve të "Jadranka Kosor"

18 bytes removed ,  11 vjet më parë
Në vitin 1995 u zgjodh nënkryetare e HDZ, dhe në të njejtin vit u zgjodh deputete në parkamentin kroat. Nënkryetare e HDZ ka qenë deri në vitin 1997. Deri në vitin 200 ka qenë nënkryetare e parlamentit kroat.
 
Në vitin 2003 përsëri hyn në parklamentinparlamentin kroat.
 
Në zgjedhjet presendeciale të viti 2005 si kandidate e HDZ i ka humbur zgjedhjet në raundin e dytë nga Stipe Mesiqi.
 
Pas dorheqjes së Sanaderit . Kryetari i republikës ia besoi mandatin e formimit të qeverisë kroate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
==Shih edhe këtë==