Vokshi

Joined 25 dhjetor 2007
Faqe e re: '''Pershendetje''' Skeda:13-S-Vokshi.jpg ===Une jam=== '''Arian L.,''' ===Qfar bëj=== '''Studioj Historin dhe Filiozofin ne Gjermani''' ===Redaktimet e mia jan=== '''Vokshi,...
(Faqe e re: '''Pershendetje''' Skeda:13-S-Vokshi.jpg ===Une jam=== '''Arian L.,''' ===Qfar bëj=== '''Studioj Historin dhe Filiozofin ne Gjermani''' ===Redaktimet e mia jan=== '''Vokshi,...)
(Pa ndryshime)
70

edits