Vokshi

Joined 25 dhjetor 2007
Q-Ç
(Faqe e re: '''Pershendetje''' Skeda:13-S-Vokshi.jpg ===Une jam=== '''Arian L.,''' ===Qfar bëj=== '''Studioj Historin dhe Filiozofin ne Gjermani''' ===Redaktimet e mia jan=== '''Vokshi,...)
 
(Q-Ç)
 
'''Arian L.,'''
 
===QfarÇfar bëj===
 
'''Studioj Historin dhe Filiozofin ne Gjermani'''