Dallime mes rishikimeve të "World of Goo"

1 byte removed ,  12 vjet më parë
v (roboti shtoj: ar:عالم جوو)
Në Botën e Goo-ve shfaqen disa gypa të cilët zgjojnë goo-të. Me një kuriozitet të tepruar goo-të fillojnë të ndërtojnë struktura të ndryshme për të arritur atje. Zbulohet se tubat arrijnë në World Of Goo Corporation. Nuk dihet mirë se për çfarë shfrytëzohen goo-të në këtë kompani. Kapitulli i parë përfundon me arratisjen e disa goo-ve nga korporata nëpërmjet një strukture të përbëra nga vetë goo-të dhe disa Balloon goo. Këtu fillon edhe kapitulli i dytë.
*Kapitulli 2 - "Little Miss World of Goo":
Ky kapitull nuk ndryshon shumë nga ai i pari. Goo-të tashmë duhet të formojnë struktura të caktuara për të dërguar Beauty Goo-të në qendrën e një gjeneratori për të prodhuar energji, në mundësi që ËorldWorld Of Goo Corporation të mund të përpunojë prodhime të tjera goo-sh. World Of Goo Corporation pas këtij kapitulli shëndrrohet në Campus 2.0 (efektet janë po të njëjta në mënyrën e lojës).
*Kapitulli 3 - "Cog In The Machine":
Kompania po prodhon një produkt të ri të quajtur “Prodhimi Z.” Produkti ka aftësinë të dixhitalizojë të gjithë botën. Goo-të përdoren nga kompania për ta bërë produktin publik në të gjithë botën. Mirëpo diçka shkon keq me produktin dhe e gjithë Bota e Goo-së shndërrohet në një hapësirë 3D, ku është e pamundur të gjendet filli i realitetit.
Anonymous user