Dallime mes rishikimeve të "Teatri Andon Zako Çajupi"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: teatri andon Zako cajupi ndodhet ne bulevardin kryesor "gjergj Kastrioti". teatri u krijua ne vitin 1971 dhe ke 220 vende.Kategoria:teater)
 
teatriTeatri andonAndon Zako cajupiÇajupi ndodhet ne bulevardin kryesor "gjergjGjergj Kastrioti" ne [[Korca|Korce]]. Teatri u krijua ne vitin 1971 dhe ke 220 vende. Tetatri ka ne pamjen ballore nje arkitekture komuniste[[Kategoria:teater]]
teatri u krijua ne vitin 1971 dhe ke 220 vende.[[Kategoria:teater]]