Ndryshimi mes inspektimeve të "Marrëveshja e Ohrit"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
== ANEKSI "A" ==
pika 1.maqedonia eshte e shqiptareve
 
rrofte shqiptarizmi.
Cilido person që jeton në njësinë e pushtetit lokal në të cilën së paku 20% e popullatës e flasin gjuhën zyrtare të ndryshme me gjuhën maqedonase, mund të shfrytëzojë cilëndo gjuhë zyrtare për komunikim me zyrat rajonale të pushtetit qendror, kompetente për atë komunë.
Preambula e tashme të zëvendësohet bazuar në konceptin e të drejatave individuale dhe të shoqërisë civile siç pason më poshtë:<br>
Anonymous user