Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Konti~sqwiki"

v
Lehtë me mashtru veten
v (Lehtë me mashtru veten)
 
Lexo tekstin mirë se çka ka shkru dhe mos e merr me të nxehtë. Ai thjeshtë nuk po të vend të ndahesh nga shqiptarët. --[[Përdoruesi:Armendi|Armendi]] 2006 Maj 16 23:22 (UTC)
 
== Lehtë me mashtru veten ==
 
Asht shumë lehtë me mashtru veten. Edhe mu mem shajt edhe ma lehtë, po bone letren ku të shkrunë shtetsia Kosovare dhe me njatë leter prezentohu në botë si prezentohet shtetasi i Shqipërisë. Mos bërtit para se me kalu lumin po mbledh energji e kalo lumin masanej të qoftë hallall. Kjo ke sa i përket botëkuptimeve. Sa i përket Enciklopedisë ajo i përbledhë të dhënat që janë fakte e jo dëshira. Ne këtu përshkak të mos pajtimit të gjendjes së dokumenteve të shkruara dhe gjendjes faktike që është në Kosovë nuk kemi vendosur që të bëhen klasifikimet shetrore por kombëtare. Nëse je i interesuar të punoshë në klasifikimet shtetrore urdhëro më tego, pastaj të tregoi se ku mund të gjeshë të dhëna për këtë po të lutem ke parasyshë se qëllmi është të jenë punime shkencore me të cilin mud të komunikojmë me botën dhe të mos bëjmë punë në moto " u knaqem pa na pa kërkushë " --[[Përdoruesi diskutim:Dan|Hipi Zhdripi]] 2006 Maj 16 23:35 (UTC)