Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Çfarë është një artikull?"

 
{{Ndihmë}}
KosovaLive është agjenci e pavarur e lajmeve e Kosovës, e cila raporton nga kryeqendra e Prishtinës dhe nga rajonet e tjera.
 
Shërbimet e Kosovalive sigurojnë mbulimin e çështjeve të përditshme, përfshirë politikën, shëndetësinë, arsimin, mbrojtjen sociale, administrimin e mirëfilltë, dhe ato u ofrohen konsumuesve kombëtarë dhe ndërkombëtarë në gjuhën shqipe dhe angleze.
 
KosovaLive u lind në tetor të vitit 2000 dhe është themeluar si një agjenci e pavarur e lajmeve për Kosovën që synon standarde më të larta profesionale përfshirë informimin e paanshëm, të saktë dhe të shpejtë. KosovaLive ofron edicionet e fundit në gjuhën shqipe dhe gjuhën angleze përmes Web-it dhe e-mail-it, sipas nevojës së konsumuesve të saj.
 
Ky është një burim i pazëvendsueshëm për mediat e shtypura, për radio e televizion, për organizatat humanitare dhe ato për zhvillim, për diplomatët dhe për komunitetin e biznesit - për çdokë që është i interesuar rreth Kosovës dhe rreth Ballkanit.
 
Një shoqëri civile mund të zë rrënjë e të lulëzojë vetëm me ndihmën e medias të fuqishme e politikisht të pavarur. E themeluar si një OJQ e pavarur, agjencia mbështetet nga kontributet e Institutit për Shoqëri të Hapur, Press Now USAID përmes IREX (International Research and Exchanges Board), dhe nga qeveritë e Gjermanisë, Austrisë dhe Zvicrës.
 
==Në cilën trajtë (shquar/pashquar) duhet të shkruajë artikullin==
Anonymous user